VCV Wintermarkt

Naar goede gewoonte staan we dit jaar op de VCV Wintermarkt. Het walhalla voor de glutenvrije consument. Ook dit jaar kan je er je voorraad heerlijke allergeenvrije producten inslaan. Kom een kijkje nemen op onze stand die voornamelijk zal bestaan uit verse en ambachtelijke producten zoals broden, kleine broodjes, patisserie, sinterklaasartikelen… Wil je zeker zijn dat je je gewenste producten mee kan nemen naar huis (want op is op!)? Plaats dan vooraf je bestelling via www.traindevie.be en duid als afhaalpunt de vcv-beurs aan in Sint-Niklaas.

We leveren op deze dag niet uit! Je kan je bestelling plaatsen tot en met woensdag 23 november om het op te halen op de wintermarkt op 26 november.

De glutenvrije wintermarkt gaat door in het Bauhuis in Sint-Niklaas, Slachthuisstraat 60, 9100 Sint-Niklaas. Gelieve je aanwezigheid door te geven via http://coeliakie.be/actueel/item/27-wintermarkt-2016

Tot dan!